uah_top.jpg

GILLELEJE HAVNS FROKOSTANRETNING

Vores hjemmelavet hvid kryddersild
med æble/ karrysalat og smilende æg

Frisk paneret rødspættefillet
med hjemmelavet remoulade og citron

Tarteletter med et twist
med fyld af jomfruhummer

Hjemmelavet hønsesalat
med sprødt kyllingeskind og dehydreret tomat

Medaljon af svinemørbrad
med bløde løg og agurkesalat

2 slags gode oste
med hjemmelavet chutney, druer, oliven og rugbrødschips

Serveres med vores hjemmebagte brød samt smør

Buffet Kr. 275,- min. 10 couv.

uah_left_pic01.jpg

GILLELEJE HAVNS 3-RETTERS MENU

Forret
Sesamstegt tun

med chili mayonnaise og friteret lotusrod

Varmrøget laks
med tangperlecreme

Hjemmelavede forårsruller
med lokalfanget jomfruhummer og grillet lime

Hovedret
Boeuf Wellington

med spæde grøntsager og madeirasauce

Dessert
Gilleleje Havns desserttallerken

Kr. 398 pr. pers,- min. 10 couv.

KØKKENCHEFENS SIGNATUR BUFFET

Sprøde rejechips
med avocado salsa og lakserogn

Friske forårsruller
med sprøde grøntsager rullet i rispapir hertil hjemmelavet gomasauce

Thailandske rejecigar
af kæmperejer sat på asiatisk spicy agurkesalat garneret med håndpillede rejer og knuste peanuts

Grillet tun
med wasabi mayonnaise og edamame bønner

Stegte Kattegat jomfruhummere
marineret i citrongræs, lime og mynte

Originale Bangkok fishcakes
med grønne bønner og spicy blomme chutney

Lokal fanget pighvar
stegt i sød chili og basilikum

Lyngrillet oksefilet
med hoisinsauce og ristet sesam

Kylling satay
med jordnødesauce

Grøn papaya salat

Kokos/citronkage
med rørt iscreme

Serveres med vores hjemmebagte brød samt smør

Buffet Kr. 398,- min. 10 couv.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Husk at bestille i god tid.
Vi bringer gerne ud, ved kørsel på over 3 km vil der være et transporttillæg på 300,- kr.
Vi anretter på porcelæn, det forventes returneret i rengjort stand.
Betaling netto kontant ved levering.
Der tages forbehold for ændringer.
I er altid velkommen til at kontakte os, hvis i skulle have andre ønsker til selskaber eller mad ud af huset.

GASTRO BUFFET

Rimmet laks
med tangperlecreme, grillet citron og rugbrødscrumble

Carpaccio af kalveinderlår
med trøffelolie, friskrevet parmesan og rucola

Håndpillede svenske rejer
med hjertesalat og Thousand Island dressing

Svinemørbrad af frilandsgris
svøbt i parmaskinke og basilikum

Barolomarineret oksefilet
med kraftig sky sauce

Kartoffelsoufflè
med bacon og skalotteløg, gratineret med Vesterhavsost

Perlebygsalat
med bagte rodfrugter, citron og jomfruoliveenolie

Grøn fyldig bønnesalat

Cheesecake med blodappelsingelè

Serveres med vores hjemmebagte brød samt smør

Buffet Kr. 375,- min. 10 couv.


GILLELEJE HAVNS SNACK MENU

Friske forårsruller

med spæde grøntsager rullet i rispapair

Sliders
med soyamarineret and og sort sesam

Spyd med oksekød
i teriyaki sauce

Stegte edamame bønner

med spicy sauce

Stegte gyoza

med kylling og sød soyasauce

Vesterhavsost
med oliven og chutney


Kr. 148,- pr. pers. min. 10 couv.